OTANT�K TA�

DOĞAL MAVİ AZURİT MALAKİT TAŞI KABOŞON (11.10 KARAT)

GEMSTONE (DEĞERLİ TAŞLAR)
Azurit Malakit Taşı
Fiyatı      :      SATILDI TL
[dpsc_display_product]
Ürünün Özellikleri
  • 11.10 KARAT
  • 925 AYAR GÜMÜŞ İŞÇİLİĞİ ÜCRETSİZ
  • A +++ RENK DOYUMU
  • AYNI GÜN KARGO
  • AZURİT MALAKİT OLUŞUMU
  • EŞİ YOKTUR
  • KDV DAHİL
  • ÖZEL KUTUSUNDA

Azurit Taşı Formülü, Cu(0H)22CuC03 ya da Cu30H(C03)2 bakır hidroksi karbonattır. Monoklinal sistemde kristaller; sertlik 3.5-4; d: 3.8; çizgisi: gök

Azurit Malakit Taşı

Azurit Malakit Taşı

mavisi kristalleri koyu mavi olup, kütlesel durumda açık mavidir. Çok kırılgandır, saydam ya da opak (donuk) olabilir. Önemli bir bakır mineralidir ve genellikle bazen bir bakır minerali olan malakit ile birlikte bakır yataklarının yükseltgenme bölgesinde öteki bakır mineralleriyle birlikte çıkarılır. Yeryüzünde başlıca eski SSCB, Fransa, Kongo (Kinşasa), Güneybatı Afrika, ABD, Almanya ve Avustralya’da bulunur. Türkiye’de Konya’nın Lâdik dolaylarında vardır, ancak ekonomik yönden önemli değildir.

Tarih ve Giriş – Azurit Hakkında
Azurit taş kalitesi bakır cevheri nadir çeşittir. Azurit iki temel bakır karbonat minerallerinin (biri olan malakit diğeri). Azurit malakit daha nadirdir ve daha değerli olarak kabul edilir. Azurite kendine özgü, canlı mavi renk anlamına gelir Farsça kelime ‘lazhward’, adını alır. Azurit oldukça yumuşak taş ve mücevher kullanımı aslında oldukça sınırlıdır. Aslında, azurit daha fazla aranır mücevher ve mineral koleksiyoncular , yerine takı tasarımcıları. En sık ilginç süs şekiller oyulmuş ve anaakım takı kullanımı için yönlü olma tasarımları edilir.

 

Azurit renk yakından lapis lazuli (eksi beneklerin benzer altın pirit ). Azurite sık malakit ile karıştırılır bulunur; hibrid malakit ve azurit örnekleri ‘azurmalachite’ olarak, tire olmadan ‘azure-malakit’ ya bazen ticarette bilinir. Diğer hibrid çeşitler mücevher ticaretinde ‘Bluebird’ olarak bilinen azurit ve Kuprit nadir bir karışımı da dahil olmak üzere, aynı zamanda mevcut. Lapis lazuli ek olarak, azurit da sodalit, linarite ile karıştırılır Lazulite . Bununla birlikte, basit bir test edilerek, bu taşlar her kolayca azurit kolayca ayırt edilir.

HER ZAMAN OTANTİK TAŞ KALİTESİ FARKI İLE %100 DOĞAL A KALİTE MAVİ HİNDİSTAN AZURİT MALAKİT (MATRİKS) TAŞI 11,10 KARAT 925 AYAR GÜMÜŞ KOLYE VEYA YÜZÜK YAPIMI ÜCRETSİZ ŞEKİLDE FİRMAMIZ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.ÜRÜNÜMÜZ TEK PARÇA ALAN KİŞİ HAYRINI GÖRSÜN..

 

DOĞAL MAVİ azurit malakit  ******* Öğe Adı

Öğe Miktar 1 Adet *******
Ürün Ağırlığı 11.10 Cts *******
Ürün Boyutu ******* 20 x 22 X 5 MM
Öğe Şekli ******* FANTAZİ Kabaşon
Öğe IŞILTI ******* MÜKEMMEL
Ürün Netlik ******* OPAK
Öğe Renk ******* MAVİ YEŞİL OLARAK GÖRÜLEN RESİM
Ürün kökenli ******* HİNDİSTAN

Azurit Malakit Taşı

Azurit Malakit Taşı

Azurit ilk büyük kaynaklarından biri Chessy, Lyon yakın Fransa’nın doğu banliyölerinde bulunan küçük bir komün keşfedildi. Onun Chessy kökenli sayesinde, azurit onun yerellik-tabanlı ticari adı, ‘Kazanılan chessylite ‘. Taş kullanımına ek olarak, azurit da olan sanayi mücevher gibi çok, granat. Aslında, Orta Çağ’dan beri, azurit pigmentleri ve tekstil renk boya üretimi için kullanılmaktadır.

Azurite belirlenmesi
Azurit Kökeni
Azurite Alış
Azurit Gemological Özellikleri
Azurit Çeşitleri
Azurit Mitoloji
Azurit Takı
Azurit Taş Bakımı
Mavi Azurit
Azurit Taş Kaba Resmi büyütmek için tıklayın
Azurit belirlenmesi Geri Başa
Azurit kolayca kendine özgü gök mavisi rengi ile tespit edilebilir. Oldukça yumuşak ve genellikle basit bir çizik testi genellikle diğer değerli taşlar gelen azurite ayırt edebilirsiniz. Genellikle malakit ile bulunursa, ancak malakit rengi tabii ki yeşil olduğundan, iki ayıran çok zorluk yoktur. Azurit renkli lapis lazuli benzer, ancak altın yoksun pirit olan lazuli lapis kapanım. Karışıklığa neden olabilir diğer taşlar sodalit , lazulite, dumortiertite ve hauynite, ancak azurite renk çok benzersiz ve yakın denetim yoluyla, tüm benzer taşlar temel testler ile ayırt edilebilir.

Azurit Kökeni ve taş Kaynakları Geri Dön
Azurit dünyanın birçok yerlerde bulunur. En önemli kökenleri Utah, Arizona ve New Mexico (ABD) bulunmaktadır. Diğer kaynaklar Meksika, Namibya, Kongo, Fas, Fransa ve Avustralya yer alıyor.
Azurit Renk
Azurit onun canlı mavi renk ünlüdür. adı ‘gök mavisi’ azurit görülebilir derin lacivert taşı mavi anlamına gelir. Azurit genellikle yeşil malakit ve mavi ve yeşil renk bu olacak karışımı ile karışık bulunur.

Mavi Azurit
Mavi Azurit

Azurit Taşı Özellikleri

Azurit Taşı Özellikleri

Azurit Açıklık ve Cila
Azurit en çok açıklık opak oluşur. Kesilmiş ve parlatılmış zaman, çok malakit gibi, bir çok çekici vitreus parlaklık vardır. Şeffaf ve saydam örnekler nadirdir ama varız.

Azurit Kesim ve Şekil
Azurit bugün ağırlıklı olarak bir koleksiyoncu taş . Çok nadirdir ve taş kalitesinde bulunduğunda, genellikle cabochon tr kesilir. Aynı zamanda sık sık süs nesneler ve kullanılan taş oymalar . Bu nadiren yönlü olduğunu. Azurit bazen boncuk olarak işlem gören veya taş yuvarlandı, ama azurite nispeten yumuşak olduğundan, boncuklu takılar için ideal değildir. Azure-malakit saf azurit daha yaygındır ve hemen hemen her zaman cabochon tr kesilmiş, ya da taş ve boncuk yuvarlandı olarak sunulmaktadır.

Azurit Tedavi
Azurit genellikle tedavi edilmezse. Bilinen hiçbir resmi veya onaylı donanımları vardır. Bazı örnekler parlaklık geliştirmek için, renksiz bir balmumu ile kaplanabilir. Kaplama yaygın bir uygulama değildir ve satıcı tarafından açıklanması gerekmektedir.

Malakit Taşı Özellikleri

Malakit Taşı Özellikleri

Azurit Gemological Özellikleri: Başa Dön
Kimyasal formülü: CU3 (CO3) 2 (OH) 2
Kristal Yapısı: Monoklinik; Kısa sütunlu, yoğun agrega
Renk: Koyu mavi, masmavi
Sertlik: Mohs ölçeğine göre 3,4-4
Refraktif İndeks: 1,720-1,848
Yoğunluk: 3,70-3,90
Ayrılması: Belirsiz
Şeffaflık: Opak Şeffaf
Çift Kırılma / Çift kırma: 0,108-0,110
Parlaklık: Cam
Floresan: Hiçbiri
Bizim bakınız Taş Sözlük Gemoloji ilgili terimler ile ilgili ayrıntılar için.

Azurite: Çeşitleri ya da benzer Taş: Başa Dön

Azurit (malakit haricinde) bileşimi ile ilgili olarak herhangi bir yakın ilişkili taşlar bulunmamaktadır. Birkaç farklı taşlar ayı renk ve benzerlik yok; lapis lazuli, sodalit ve lazulite. Azurit sık sık iç içe veya malakit içine psuedomorphed oluşur. Malakit melezler sıklıkla azurite mavi agrega kristalleri ile harmanlanmış yeşil benekler sergilerler. Bu taşlar olarak bilinir ya ‘masmavi-malakit’ veya ‘azurmalachite’. Kuprit ve azurit bir karışımı ticaretinde ‘Bluebird’ olarak bilinir. Bu oldukça nadirdir ve çok aranılır.

En Popüler Benzer veya İlgili Taşlar ve Mineral Dernekler:
Azure-malakit (azurmalachite), malakit, sodalit, lapis lazuli, azurite benzer en yaygın ve popüler taşlar Charoite vardır.

Lesser Bilinen Benzer veya İlgili Taşlar ve Mineral Dernekler:
‘Bluebird azurite’, dumortiertite kuvars ve hauynite azurite benzer görünen nadir ve az bilinen taşlar vardı

 

Azurite Anlamı ve Kullanımı Giriş

Hiçbir kristal oldukça azurite gibi saf Mavi Ray somutlaştırır. onun koyu mavi enerjinin zengin canlılık Üçüncü Göz Chakra tam frekansına rezonansa ve erken uygarlıklar başladığından beri aydınlanmaya ruhları rehberlik edilmiştir. [Simmons, 63] [Hall, 77]

Atlantis ve erken Mısırlılar sakinleri için, Azurit en güçlü psişik taş ve gizem kefen; onun sırlarını sadece en yüksek rahipler ve rahibeler bilinen. O gök ağ geçitleri açmak inanılan antik Çin tarafından Heaven Taş denirdi, ve onun vizyoner anlayışlar ve iyileştirici güçleri için Yunanlılar ve Romalılar tarafından saygı edildi. Yerli Amerikalılar, onların manevi Hint rehber temas varlığını hissetmek ve mesajı anlamak için bu kutsal taşı kullanılan ise Mayalar için, Azurit, mistik kendini ilham ve düşünce yoluyla bilgelik ve bilgi transferini kolaylaştırdı. [www.luckygemstones.com] [ eason, 217] [Mella, 74] [Melodi, 140]

Malakit Azurit Taşı

Malakit Azurit Taşı

Modern uygulayıcıları için, azurite en metafizik özellikleri hala gerginliğini ve karışıklık ortadan kaldırabilmek ve yeni bakış açılarına zihin açma, onun eski güçlerini ayna. Bu kristal psişik ve sezgisel yeteneklerini geliştirme uyandırarak, akıl uyarır ve manevi rehberlik ile hizaya iç vizyon getiriyor. Bu meditative ya da kanalize durumuna girmeden, rüyalar arttırılması için kullanılan ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için vücut yolculuklarda dışarı olanak olabilir. Azurit geçmiş veya alternatif hayatını keşfetmek faydalıdır, Boğaz Chakra temizlemek için onun yeteneği bu deneyimlerden hatırlattı hassas sözle sağlar. [Hall, 77] [Simmons, 63] [Ahsian, 64] [Melodi, 139]

Azurit derin “masmavi” renk adında bir yumuşak taş vardır. Bazen bir vitreus cila ile, kitleler, nodüller, tablo veya prizmatik kristaller oluşan bakır cevheri üst oksitlenmiş kısımları bulunan bir bakır karbonat mineraldir. doygun renk indigo tonları içine derin mavi parlak aralıkları ve açık mavi çizgiler içerebilir. Bu boya pigment içine zemin ve binlerce yıldır kumaş için bir boya olarak kullanılmaktadır [ Mella, 74] [Eason, 217] [Melodi, 139] [www.joellessacredgrove.com] [www.webexhibits.org]Malakit, güzel, zengin yeşil rengiyle, bir mücevher olarak öneminden şüphe duymaz. Opak gücü ve gücü, izleyiciyi büyüleyen saygıyı gerektirir. Yine de çizgilerinde, dairelerinde ve tasarımlarındaki hareket, akış ve enerji yatıştırır ve hoşlanır. Manevi olarak davet ediyor.

Malakit, doğanın derin şifa yeşilini kişileştirir ve çiçeklerin, ağaçların, köklerin ve bitkilerin doğal güzelliğini temsil eder. Maddi düzlemi yöneten derin bir Devic yeşili gösterir. [Raphaell, 144] Değişen durumlara yardım eden ve ruhsal gelişim sağlayan bir Dönüşüm Taşıdır. [Melody, 395] Fiziksel ve duygusal seviyeleri iyileştirir, safsızlıklar çıkarır ve aura ve beden boyunca Yaşam Gücünü uyarır. [Ahsen, 248]

Doğal Azurit Kaboşon Kesim

Doğal Azurit Kaboşon Kesim

Malakit adı, Mallow yapraklarına benzerlik anlamına gelen Yunanca malakee veya malache kelimesinden veya yumuşak anlamına gelen Yunanca malakos kelimesinden gelebilir. [Fernie, 167] [Simmons, 247] Bir bakır karbonatı olan Malakit, bazen Malakit-Azurit oluşturan Azurit veya Malakit-Krizokol oluşturan Chrysocolla ile birbirine geçmiştir. [Simmons, 247]

Eski Mısırlılar tarafından iyi bilinen Malakit madenleri, Süveyş ve Sina arasında MÖ 4000 kadar erken bir zamanda kullanılıyordu [Kunz, 97] Antik Yunanlılar ve Romalılar arasında mücevher, süs eşyaları ve toz formda, göz farı için de popülerdi . Orta Çağ’da Malakit’in “Nazar” a karşı koruduğuna ve çeşitli mide rahatsızlıklarını iyileştirdiğine inanılıyordu. Rus czarları kaleleri için süs eşyaları ve paneller için Malakit’i ve karmaşık kakma işlerini kullandı. [Simmons, 247]

Malakitin doğasında, yüzeyinde daha açık yeşil göz şeklinde formlar veya bantlar bulunur. Büyük vizyoner güçleri geliştirdiğine inanılan bu “göz taşları”, olumsuz olayları önlemek için kullanıldı. Onlar çocuklar için güvenlik ve koruma taşlarıydı ve bugün en dikkat çekici ilişkileri parçalara ayrılarak yaklaşan tehlikeyi uyarabilme yeteneğidir. [Mella, 90]

kristallerin kullanımıMalakit Kullanımları ve Amaçları – Genel Bakış
Malakit, atmosferden ve vücuttan negatif enerjileri ve kirleticileri emen bir koruma taşıdır. Her türlü radyasyona karşı korur, elektromanyetik kirliliği temizler ve toprak enerjilerini iyileştirir. [Salon, 183] Mutfakta mikrodalga fırın ve yaşam alanlarında televizyon bulundurun. İşyerinde Malakit, gürültü, aşırı parlak floresan aydınlatma ve teknolojik ekipmanlardan, olumsuz telefon görüşmelerinden ve e-postalardan gelen zararlı ışınlara karşı korur. [Eason, 283]

Bir seyahat taşı olarak Malakit, geziden önce kristali tutup Başmelek Raphael’in kanatlarında hayal ederek uçarsanız uçma korkusunu korur ve üstesinden gelir. Jet gecikmesine yardımcı olur, sorunsuz iş seyahatini teşvik eder ve sıkışık otoyollarda seyahatleri korur. [Eason, 42, 283]

Malakit, uçaklara ve havayolu çalışanlarına kazalara karşı bir koruma, açıklanamayan kazalardan korunma için madenciler ve açık düşünmeyi teşvik eden sekreterler için bir destek taşı olarak bilinir. [Mella, 129.132-133]

bölen

şifalı kristaller
Malakit İyileştirici Tedaviler – Genel Bakış

Azurit Malakit Taşı

Azurit Malakit Taşı

(Lütfen dikkat: Bu web sitesindeki bilgiler bir sağlık uzmanına danışmanın yerini tutmaz. Tıbbi ve sağlık koşulları, ürünler ve tedavilerle ilgili bilgiler de dahil olmak üzere bu web sitesinde yer alan tüm bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Lütfen doktorunuza danışın. veya alternatif tedavilere, diyetlere, takviyelere veya egzersiz programlarına başlamadan önce sağlık uzmanı.)

Malakit dikkatle kullanılmalıdır!
Malakit toksiktir ve sadece cilalı formunda kullanılmalıdır. Tozunu solumaktan kaçının. [Salon, 185]

kristallerin iyileştirici gücüMalakit Fiziksel İyileştirme Enerjisi
Malakit, özellikle adet döngüsünü ve kramplarını düzenlemek ve emeği kolaylaştırmak için kadın problemleri için etkili bir ilaçtır. [Megemont, 119] Ebe Taşı olarak adlandırıldı.

fiziksel şifa kristal kullanımlarıMalakit Duygusal Şifa Enerjisi
Bir dönüşüm taşı olarak Malakit değişimi ve duygusal risk almayı teşvik eder. Ruhsal büyümenizi neyin engellediğini gösterir, derin duygular ve psikosomatik nedenler ortaya çıkarır, sonra istenmeyen bağları ve aşınmış kalıpları kırmanıza izin verir. Duyguların ifadesini teşvik eder, utangaçlığı azaltır ve kişinin kendi düşünce ve eylemlerinin sorumluluğunu öğretir. Diğer insanlar için dostlukları ve empatiyi destekler. [Salon, 183-4]

Malakit, depresyon ve anksiyete ile savaşmaya yardımcı olur, duygusal şantaja karşı direnç verir ve özellikle çocuklukta acı çektiğinde duygusal kötüye kullanımı iyileştirir. Ayrıca sevgiye ve ihtiyaca göre sağlıklı ilişkileri teşvik eder. [Eason, 283] Malakit, yüzleşme korkusu ya da görülme ya da fark edilme korkusunun üstesinden gelmeye yardımcı olur ve Evrendeki haklı yerlerini alması için içerideki gücü bulmasına yardımcı olur. [Ahsen, 248]

kristallerle çakra dengelemesiMalakit Çakra Şifa ve Dengeleme Enerjisi
Saf yeşil enerji ışınları ile Malakit Kalp Çakrasına adanmıştır . Göğüs kemiğinin merkezine yakın bir yerde bulunur, dış dünya ile etkileşimlerimizi düzenler ve neyi kucakladığımızı ve neye karşı koyduğumuzu kontrol eder. Bize çevre içinde kendimiz olmak için dengeleme yeteneği verir. Kalp çakrası dengesiz olduğunda, bir ilişkide kontrol veya kontrol hissedebilir ve başkalarının küçük fobleslerini eleştirebilirsiniz. Kendinizi günlük dış uyaranlara karşı aşırı güçlü duygusal tepkilere sahip bulabilirsin.

Malakit Azurit Özellikleri

Malakit Azurit Özellikleri

Yeşil kristal enerjisi, tıkanmaları gidermek ve kalp çakrasını yeniden dengelemek için kullanılır ve kendi ihtiyaçlarımızı ve duygularımızı net bir şekilde anlamamıza yardımcı olur. Duygusal ilişkilerin ebbs ve akışlarıyla başa çıkabilir, döngüsel doğalarını anlayabilir ve değişiklikleri kabul edebiliriz.

Malakit diğer çakraları temizlemek ve etkinleştirmek için yararlıdır. Üçüncü Göze yerleştirildiğinde görselleştirme ve psişik görüşü harekete geçirir. Solar pleksusa yerleştirilir, derin duygusal iyileşmeyi kolaylaştırır, olumsuz deneyimler ve eski travmalar bırakır. [Salon, 183]

bölen

manevi kristallerMalakit Manevi Enerji
Malakit, farklı insanlar için farklı amaçlara hizmet etme yeteneğine sahiptir. Oldukça evrimleşmiş ve insani amaçlara adanmış olanlar için, bu amaçlar için daha yüksek enerjilerin gezegene topraklanmasına yardımcı olur. Bir arıtma sürecinde olanlar için, Malakit, bilinçaltına temizlenmesi ve temizlenmesi gereken bilinçli zihne yansıtarak bir temizleyici ve ayna görevi görür.

Bu taş yoğun ve şeffaf değildir, yaymak yerine enerjiyi emer. Negatif enerjiyi çekmek ve nedenlerini ortaya çıkarmak için Malakit taşlarını hastalıklı veya ağrılı alanların üzerine yerleştirin. Emici özelliklerinden dolayı, bu tür bir kullanımdan sonra taşları temizlemek önemlidir. [Raphaell, 144]

Malakit, gerçekliklerinin değişmesini bekleyenler için güçlü bir müttefik olabilir. Buraya Evren ile birlikte yaratmaya geldiğimizi hatırlatır ve hayalleri, vizyonları ve istekleri fiziksel gerçekliğe getirmek için gerekli adımları belirlemeye yardımcı olur. [Ahsen, 248]

Malakit rüyaları harekete geçirir ve anıları canlı bir şekilde hayata geçirir. [Hall, 184] Aynı zamanda, yeniden doğuş süreci için mükemmel bir taştır ve karşıt karşılaşmaların kolayca bertaraf edilmesini sağlar. [Melodi, 395]

bölen

kristal renk gücüMalakit Renk Enerjisi
Malakit, saf Yeşil Etki Işını ile , bir “büyüme kristali” dir – dünyanın doğum, gelişme ve yaratımın Yaşam Gücünün ve doğanın sürekli yenilenme gücünün güçlü bir kanalı. Yeni başlayan aile ilişkileri ya da yeni bir iş girişimi gibi beslenmede güçlü bir yardımcıdır.

Malakit Azurit Faydaları

Malakit Azurit Faydaları

Yeşil tılsımlar yolda bir girişim, planlanmış bir proje ve yolda yaşam için mükemmeldir. Daha hafif Malakit kristalleri ruhsal büyümeyi ve daha yüksek bir amaca yönelik yenilenmiş bağlılığı teşvik eder. Daha koyu bir renk tonları, fiziksel büyüme ve güç ve seyahatte güvenlik tılsımlarıdır.

bölen

Meditasyon KristalleriMalakit ile Meditasyon
Malakit kendisiyle ilgili gerçeği ortaya koyar ve bilinçli zihne bilinmeyen veya görünmeyen yüzeye getirir. Kullanıldığında, giyildiğinde veya üzerinde meditasyon yapıldığında, ruhsal büyümeyi engelleyen her şeyi çizer ve yansıtır ve en iyi ortaya çıkan enkazın dengelenmesine ve serbest bırakılmasına yardımcı olmak için meditasyon ile birlikte kullanılır. [Raphaell, 145]

Olumsuz davranış kalıplarını kırmak için, kristali tutarken korkularınızı ve üzüntülerinizi her gün yüksek sesle konuşun, sonra korkuları taşımak için gece boyunca açık havada korunaklı bir yerde bırakın. [Eason, 283]

Bazı uygulayıcılar Malakit’i meditasyonlarda Dünya Ana ile temasa geçmek için kullandılar. Birini tutmak ve birkaç dakika yerde sessizce oturmak, birçok insanın tamamen bağımlı olduğumuz canlı bir organizma olarak dünyadan daha fazla haberdar olmasına yardımcı olur.

Malakit yaklaşık 1800 yılına kadar antik yeşil boya bir mineral pigment olarak kullanılmıştır [7] pigment çok duyarlı, orta ışığa olan asitler, değişen renklerde. Doğal formu diğer sentetik yeşillikleri arasında verditer, sentetik formu yerini ediliyordu. Aynı zamanda içinde Malakit odasında dekoratif amaçlar için kullanılan Hermitage büyük malakit vazo özellikleri, ve Malahit Odası Castillo de Chapultepec içinde Mexico City’de. “Tazza”, büyük bir malakit vazo, Kuzey Amerika’da malakit büyük parçaları ve bir hediye birini Çar Nicholas II, bir odanın ortasına odak noktası olarak duruyor Linda Hall Library.

Bulunduğu [değiştir]
Malahit sık sık hava kaynaklanan bakır cevherleri ve sık sık birlikte bulunan azurit (Cu 3 (CO 3) 2 (OH) 2), götit ve kalsit. Iki mineral sıklıkla meydana onun canlı yeşil rengi dışında malakit özellikleri azurit ve agregaların benzerdir. Malakit daha yaygındır azurit ve tipik etrafında bakır yataklarının ile ilişkili kireçtaşlarının, karbonat kaynağı.

Azurit Malakit Taşı

Azurit Malakit Taşı

Malakit Büyük miktarlarda mayınlı edilmiş Urallar, Rusya. Ural malachite şu anda mayınlı, varlık değildir [8] ancak GN Vertushkova Urallarda malakit yeni mevduat olası keşif raporları. [9] Bu dünya da dahil olmak üzere bulunmuş Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Gabon, Zambiya, Tsumeb, Namibya, Meksika, Hill, Yeni Güney Galler Broken, Lyon, Fransa, Timna Vadisi, İsrail; ve Güneybatı Amerika Birleşik Devletleri, en önemlisi de, Arizona. [10]

Malakit ünlü ve çok popüler yarı değerli taş. Bu, “ebegümeci” yeşil ot için Yunanca kelime olarak adlandırılır. Onun bantlı açık ve koyu yeşil tasarımlar one-of-a-tür, ve bunu başka bir taş olduğunu aksine eşsiz bir süs kalite verir. Açık ve koyu yeşil bantlar o kadar belirgin olduğu malachite genel kamuoyu tarafından en kolay tanınan minerallerden belki biridir. Bu bantlama taklit seramik bir popüler tasarım mineral malakit almıştır. Çevredeki gözenek sularının oksidasyon devletler ince değişikliklerden şeritlenmeyi oluşturur ancak kesin mekanizma hala anlaşılamamıştır.

Malakit Eskitme taşlar en popüler şimdiye taşları yuvarlandı ve dünyada litterally her kaya dükkanda satılan muhtemelen vardır. Oymalar ve Malakit figürinler neredeyse yaygındır. Yetenekli bir usta konsantrik malakit bantlar engebeli bir arazi üzerinde kontür gibi bir sanat eseri kıvrımlarını takip edin yapabilirsiniz. Malakit sanat gibi değerli olmasa da yeşim, o daha az güzel olduğunu iddia etmek zordur.

Malakit da popüler olan takı, Kızılderili Güneybatı takı, özellikle. Gümüş kakma taşlar, geleneksel güzel bir varyans yapmak turkuaz takı. Aynı ayarlarla birlikte yerleştirildiğinde yerine rekabet, iki yeşil taşlar birbirlerine iltifat eğilimindedir. Tipik el işi takı kullanılan bu tür mercan, anne-inci, azurit, jasper ve oniks gibi diğer taşlar da malakit yeşil renkleri iltifat.

Muazzam carvable formları iyi bilinmesine rağmen, onun kristal formları daha nadirdir ve sadece son zamanlarda ortalama mineral toplayıcıya yaygın olarak kullanılabilir hale. Onun daha fazla benzersiz alışkanlıkları biri de ince iğnemsi kabuklar ve tutamlar olduğunu. Bazen ince tüyleri mat olarak veya yeşil kadife bir halı gibi görünen. Başka bir alışılmadık alışkanlık yukarıda betimlenen gibi onun sarkıtlarla alışkanlıkları olduğunu.

DOĞAL MAVİ AZURİT MALAKİT TAŞI KABOŞON (11.10 KARAT)

GEMSTONE (DEĞERLİ TAŞLAR)
Azurit Malakit Taşı
Fiyatı      :      SATILDI TL
Ürünün Özellikleri
  • 11.10 KARAT
  • 925 AYAR GÜMÜŞ İŞÇİLİĞİ ÜCRETSİZ
  • A +++ RENK DOYUMU
  • AYNI GÜN KARGO
  • AZURİT MALAKİT OLUŞUMU
  • EŞİ YOKTUR
  • KDV DAHİL
  • ÖZEL KUTUSUNDA
[dpsc_display_product]
Ürün Açıklaması Video Tanıtım Yorumlar

Azurit Taşı Formülü, Cu(0H)22CuC03 ya da Cu30H(C03)2 bakır hidroksi karbonattır. Monoklinal sistemde kristaller; sertlik 3.5-4; d: 3.8; çizgisi: gök

Azurit Malakit Taşı

Azurit Malakit Taşı

mavisi kristalleri koyu mavi olup, kütlesel durumda açık mavidir. Çok kırılgandır, saydam ya da opak (donuk) olabilir. Önemli bir bakır mineralidir ve genellikle bazen bir bakır minerali olan malakit ile birlikte bakır yataklarının yükseltgenme bölgesinde öteki bakır mineralleriyle birlikte çıkarılır. Yeryüzünde başlıca eski SSCB, Fransa, Kongo (Kinşasa), Güneybatı Afrika, ABD, Almanya ve Avustralya’da bulunur. Türkiye’de Konya’nın Lâdik dolaylarında vardır, ancak ekonomik yönden önemli değildir.

Tarih ve Giriş – Azurit Hakkında
Azurit taş kalitesi bakır cevheri nadir çeşittir. Azurit iki temel bakır karbonat minerallerinin (biri olan malakit diğeri). Azurit malakit daha nadirdir ve daha değerli olarak kabul edilir. Azurite kendine özgü, canlı mavi renk anlamına gelir Farsça kelime ‘lazhward’, adını alır. Azurit oldukça yumuşak taş ve mücevher kullanımı aslında oldukça sınırlıdır. Aslında, azurit daha fazla aranır mücevher ve mineral koleksiyoncular , yerine takı tasarımcıları. En sık ilginç süs şekiller oyulmuş ve anaakım takı kullanımı için yönlü olma tasarımları edilir.

 

Azurit renk yakından lapis lazuli (eksi beneklerin benzer altın pirit ). Azurite sık malakit ile karıştırılır bulunur; hibrid malakit ve azurit örnekleri ‘azurmalachite’ olarak, tire olmadan ‘azure-malakit’ ya bazen ticarette bilinir. Diğer hibrid çeşitler mücevher ticaretinde ‘Bluebird’ olarak bilinen azurit ve Kuprit nadir bir karışımı da dahil olmak üzere, aynı zamanda mevcut. Lapis lazuli ek olarak, azurit da sodalit, linarite ile karıştırılır Lazulite . Bununla birlikte, basit bir test edilerek, bu taşlar her kolayca azurit kolayca ayırt edilir.

HER ZAMAN OTANTİK TAŞ KALİTESİ FARKI İLE %100 DOĞAL A KALİTE MAVİ HİNDİSTAN AZURİT MALAKİT (MATRİKS) TAŞI 11,10 KARAT 925 AYAR GÜMÜŞ KOLYE VEYA YÜZÜK YAPIMI ÜCRETSİZ ŞEKİLDE FİRMAMIZ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.ÜRÜNÜMÜZ TEK PARÇA ALAN KİŞİ HAYRINI GÖRSÜN..

 

DOĞAL MAVİ azurit malakit  ******* Öğe Adı

Öğe Miktar 1 Adet *******
Ürün Ağırlığı 11.10 Cts *******
Ürün Boyutu ******* 20 x 22 X 5 MM
Öğe Şekli ******* FANTAZİ Kabaşon
Öğe IŞILTI ******* MÜKEMMEL
Ürün Netlik ******* OPAK
Öğe Renk ******* MAVİ YEŞİL OLARAK GÖRÜLEN RESİM
Ürün kökenli ******* HİNDİSTAN

Azurit Malakit Taşı

Azurit Malakit Taşı

Azurit ilk büyük kaynaklarından biri Chessy, Lyon yakın Fransa’nın doğu banliyölerinde bulunan küçük bir komün keşfedildi. Onun Chessy kökenli sayesinde, azurit onun yerellik-tabanlı ticari adı, ‘Kazanılan chessylite ‘. Taş kullanımına ek olarak, azurit da olan sanayi mücevher gibi çok, granat. Aslında, Orta Çağ’dan beri, azurit pigmentleri ve tekstil renk boya üretimi için kullanılmaktadır.

Azurite belirlenmesi
Azurit Kökeni
Azurite Alış
Azurit Gemological Özellikleri
Azurit Çeşitleri
Azurit Mitoloji
Azurit Takı
Azurit Taş Bakımı
Mavi Azurit
Azurit Taş Kaba Resmi büyütmek için tıklayın
Azurit belirlenmesi Geri Başa
Azurit kolayca kendine özgü gök mavisi rengi ile tespit edilebilir. Oldukça yumuşak ve genellikle basit bir çizik testi genellikle diğer değerli taşlar gelen azurite ayırt edebilirsiniz. Genellikle malakit ile bulunursa, ancak malakit rengi tabii ki yeşil olduğundan, iki ayıran çok zorluk yoktur. Azurit renkli lapis lazuli benzer, ancak altın yoksun pirit olan lazuli lapis kapanım. Karışıklığa neden olabilir diğer taşlar sodalit , lazulite, dumortiertite ve hauynite, ancak azurite renk çok benzersiz ve yakın denetim yoluyla, tüm benzer taşlar temel testler ile ayırt edilebilir.

Azurit Kökeni ve taş Kaynakları Geri Dön
Azurit dünyanın birçok yerlerde bulunur. En önemli kökenleri Utah, Arizona ve New Mexico (ABD) bulunmaktadır. Diğer kaynaklar Meksika, Namibya, Kongo, Fas, Fransa ve Avustralya yer alıyor.
Azurit Renk
Azurit onun canlı mavi renk ünlüdür. adı ‘gök mavisi’ azurit görülebilir derin lacivert taşı mavi anlamına gelir. Azurit genellikle yeşil malakit ve mavi ve yeşil renk bu olacak karışımı ile karışık bulunur.

Mavi Azurit
Mavi Azurit

Azurit Taşı Özellikleri

Azurit Taşı Özellikleri

Azurit Açıklık ve Cila
Azurit en çok açıklık opak oluşur. Kesilmiş ve parlatılmış zaman, çok malakit gibi, bir çok çekici vitreus parlaklık vardır. Şeffaf ve saydam örnekler nadirdir ama varız.

Azurit Kesim ve Şekil
Azurit bugün ağırlıklı olarak bir koleksiyoncu taş . Çok nadirdir ve taş kalitesinde bulunduğunda, genellikle cabochon tr kesilir. Aynı zamanda sık sık süs nesneler ve kullanılan taş oymalar . Bu nadiren yönlü olduğunu. Azurit bazen boncuk olarak işlem gören veya taş yuvarlandı, ama azurite nispeten yumuşak olduğundan, boncuklu takılar için ideal değildir. Azure-malakit saf azurit daha yaygındır ve hemen hemen her zaman cabochon tr kesilmiş, ya da taş ve boncuk yuvarlandı olarak sunulmaktadır.

Azurit Tedavi
Azurit genellikle tedavi edilmezse. Bilinen hiçbir resmi veya onaylı donanımları vardır. Bazı örnekler parlaklık geliştirmek için, renksiz bir balmumu ile kaplanabilir. Kaplama yaygın bir uygulama değildir ve satıcı tarafından açıklanması gerekmektedir.

Malakit Taşı Özellikleri

Malakit Taşı Özellikleri

Azurit Gemological Özellikleri: Başa Dön
Kimyasal formülü: CU3 (CO3) 2 (OH) 2
Kristal Yapısı: Monoklinik; Kısa sütunlu, yoğun agrega
Renk: Koyu mavi, masmavi
Sertlik: Mohs ölçeğine göre 3,4-4
Refraktif İndeks: 1,720-1,848
Yoğunluk: 3,70-3,90
Ayrılması: Belirsiz
Şeffaflık: Opak Şeffaf
Çift Kırılma / Çift kırma: 0,108-0,110
Parlaklık: Cam
Floresan: Hiçbiri
Bizim bakınız Taş Sözlük Gemoloji ilgili terimler ile ilgili ayrıntılar için.

Azurite: Çeşitleri ya da benzer Taş: Başa Dön

Azurit (malakit haricinde) bileşimi ile ilgili olarak herhangi bir yakın ilişkili taşlar bulunmamaktadır. Birkaç farklı taşlar ayı renk ve benzerlik yok; lapis lazuli, sodalit ve lazulite. Azurit sık sık iç içe veya malakit içine psuedomorphed oluşur. Malakit melezler sıklıkla azurite mavi agrega kristalleri ile harmanlanmış yeşil benekler sergilerler. Bu taşlar olarak bilinir ya ‘masmavi-malakit’ veya ‘azurmalachite’. Kuprit ve azurit bir karışımı ticaretinde ‘Bluebird’ olarak bilinir. Bu oldukça nadirdir ve çok aranılır.

En Popüler Benzer veya İlgili Taşlar ve Mineral Dernekler:
Azure-malakit (azurmalachite), malakit, sodalit, lapis lazuli, azurite benzer en yaygın ve popüler taşlar Charoite vardır.

Lesser Bilinen Benzer veya İlgili Taşlar ve Mineral Dernekler:
‘Bluebird azurite’, dumortiertite kuvars ve hauynite azurite benzer görünen nadir ve az bilinen taşlar vardı

 

Azurite Anlamı ve Kullanımı Giriş

Hiçbir kristal oldukça azurite gibi saf Mavi Ray somutlaştırır. onun koyu mavi enerjinin zengin canlılık Üçüncü Göz Chakra tam frekansına rezonansa ve erken uygarlıklar başladığından beri aydınlanmaya ruhları rehberlik edilmiştir. [Simmons, 63] [Hall, 77]

Atlantis ve erken Mısırlılar sakinleri için, Azurit en güçlü psişik taş ve gizem kefen; onun sırlarını sadece en yüksek rahipler ve rahibeler bilinen. O gök ağ geçitleri açmak inanılan antik Çin tarafından Heaven Taş denirdi, ve onun vizyoner anlayışlar ve iyileştirici güçleri için Yunanlılar ve Romalılar tarafından saygı edildi. Yerli Amerikalılar, onların manevi Hint rehber temas varlığını hissetmek ve mesajı anlamak için bu kutsal taşı kullanılan ise Mayalar için, Azurit, mistik kendini ilham ve düşünce yoluyla bilgelik ve bilgi transferini kolaylaştırdı. [www.luckygemstones.com] [ eason, 217] [Mella, 74] [Melodi, 140]

Malakit Azurit Taşı

Malakit Azurit Taşı

Modern uygulayıcıları için, azurite en metafizik özellikleri hala gerginliğini ve karışıklık ortadan kaldırabilmek ve yeni bakış açılarına zihin açma, onun eski güçlerini ayna. Bu kristal psişik ve sezgisel yeteneklerini geliştirme uyandırarak, akıl uyarır ve manevi rehberlik ile hizaya iç vizyon getiriyor. Bu meditative ya da kanalize durumuna girmeden, rüyalar arttırılması için kullanılan ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için vücut yolculuklarda dışarı olanak olabilir. Azurit geçmiş veya alternatif hayatını keşfetmek faydalıdır, Boğaz Chakra temizlemek için onun yeteneği bu deneyimlerden hatırlattı hassas sözle sağlar. [Hall, 77] [Simmons, 63] [Ahsian, 64] [Melodi, 139]

Azurit derin “masmavi” renk adında bir yumuşak taş vardır. Bazen bir vitreus cila ile, kitleler, nodüller, tablo veya prizmatik kristaller oluşan bakır cevheri üst oksitlenmiş kısımları bulunan bir bakır karbonat mineraldir. doygun renk indigo tonları içine derin mavi parlak aralıkları ve açık mavi çizgiler içerebilir. Bu boya pigment içine zemin ve binlerce yıldır kumaş için bir boya olarak kullanılmaktadır [ Mella, 74] [Eason, 217] [Melodi, 139] [www.joellessacredgrove.com] [www.webexhibits.org]Malakit, güzel, zengin yeşil rengiyle, bir mücevher olarak öneminden şüphe duymaz. Opak gücü ve gücü, izleyiciyi büyüleyen saygıyı gerektirir. Yine de çizgilerinde, dairelerinde ve tasarımlarındaki hareket, akış ve enerji yatıştırır ve hoşlanır. Manevi olarak davet ediyor.

Malakit, doğanın derin şifa yeşilini kişileştirir ve çiçeklerin, ağaçların, köklerin ve bitkilerin doğal güzelliğini temsil eder. Maddi düzlemi yöneten derin bir Devic yeşili gösterir. [Raphaell, 144] Değişen durumlara yardım eden ve ruhsal gelişim sağlayan bir Dönüşüm Taşıdır. [Melody, 395] Fiziksel ve duygusal seviyeleri iyileştirir, safsızlıklar çıkarır ve aura ve beden boyunca Yaşam Gücünü uyarır. [Ahsen, 248]

Doğal Azurit Kaboşon Kesim

Doğal Azurit Kaboşon Kesim

Malakit adı, Mallow yapraklarına benzerlik anlamına gelen Yunanca malakee veya malache kelimesinden veya yumuşak anlamına gelen Yunanca malakos kelimesinden gelebilir. [Fernie, 167] [Simmons, 247] Bir bakır karbonatı olan Malakit, bazen Malakit-Azurit oluşturan Azurit veya Malakit-Krizokol oluşturan Chrysocolla ile birbirine geçmiştir. [Simmons, 247]

Eski Mısırlılar tarafından iyi bilinen Malakit madenleri, Süveyş ve Sina arasında MÖ 4000 kadar erken bir zamanda kullanılıyordu [Kunz, 97] Antik Yunanlılar ve Romalılar arasında mücevher, süs eşyaları ve toz formda, göz farı için de popülerdi . Orta Çağ’da Malakit’in “Nazar” a karşı koruduğuna ve çeşitli mide rahatsızlıklarını iyileştirdiğine inanılıyordu. Rus czarları kaleleri için süs eşyaları ve paneller için Malakit’i ve karmaşık kakma işlerini kullandı. [Simmons, 247]

Malakitin doğasında, yüzeyinde daha açık yeşil göz şeklinde formlar veya bantlar bulunur. Büyük vizyoner güçleri geliştirdiğine inanılan bu “göz taşları”, olumsuz olayları önlemek için kullanıldı. Onlar çocuklar için güvenlik ve koruma taşlarıydı ve bugün en dikkat çekici ilişkileri parçalara ayrılarak yaklaşan tehlikeyi uyarabilme yeteneğidir. [Mella, 90]

kristallerin kullanımıMalakit Kullanımları ve Amaçları – Genel Bakış
Malakit, atmosferden ve vücuttan negatif enerjileri ve kirleticileri emen bir koruma taşıdır. Her türlü radyasyona karşı korur, elektromanyetik kirliliği temizler ve toprak enerjilerini iyileştirir. [Salon, 183] Mutfakta mikrodalga fırın ve yaşam alanlarında televizyon bulundurun. İşyerinde Malakit, gürültü, aşırı parlak floresan aydınlatma ve teknolojik ekipmanlardan, olumsuz telefon görüşmelerinden ve e-postalardan gelen zararlı ışınlara karşı korur. [Eason, 283]

Bir seyahat taşı olarak Malakit, geziden önce kristali tutup Başmelek Raphael’in kanatlarında hayal ederek uçarsanız uçma korkusunu korur ve üstesinden gelir. Jet gecikmesine yardımcı olur, sorunsuz iş seyahatini teşvik eder ve sıkışık otoyollarda seyahatleri korur. [Eason, 42, 283]

Malakit, uçaklara ve havayolu çalışanlarına kazalara karşı bir koruma, açıklanamayan kazalardan korunma için madenciler ve açık düşünmeyi teşvik eden sekreterler için bir destek taşı olarak bilinir. [Mella, 129.132-133]

bölen

şifalı kristaller
Malakit İyileştirici Tedaviler – Genel Bakış

Azurit Malakit Taşı

Azurit Malakit Taşı

(Lütfen dikkat: Bu web sitesindeki bilgiler bir sağlık uzmanına danışmanın yerini tutmaz. Tıbbi ve sağlık koşulları, ürünler ve tedavilerle ilgili bilgiler de dahil olmak üzere bu web sitesinde yer alan tüm bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Lütfen doktorunuza danışın. veya alternatif tedavilere, diyetlere, takviyelere veya egzersiz programlarına başlamadan önce sağlık uzmanı.)

Malakit dikkatle kullanılmalıdır!
Malakit toksiktir ve sadece cilalı formunda kullanılmalıdır. Tozunu solumaktan kaçının. [Salon, 185]

kristallerin iyileştirici gücüMalakit Fiziksel İyileştirme Enerjisi
Malakit, özellikle adet döngüsünü ve kramplarını düzenlemek ve emeği kolaylaştırmak için kadın problemleri için etkili bir ilaçtır. [Megemont, 119] Ebe Taşı olarak adlandırıldı.

fiziksel şifa kristal kullanımlarıMalakit Duygusal Şifa Enerjisi
Bir dönüşüm taşı olarak Malakit değişimi ve duygusal risk almayı teşvik eder. Ruhsal büyümenizi neyin engellediğini gösterir, derin duygular ve psikosomatik nedenler ortaya çıkarır, sonra istenmeyen bağları ve aşınmış kalıpları kırmanıza izin verir. Duyguların ifadesini teşvik eder, utangaçlığı azaltır ve kişinin kendi düşünce ve eylemlerinin sorumluluğunu öğretir. Diğer insanlar için dostlukları ve empatiyi destekler. [Salon, 183-4]

Malakit, depresyon ve anksiyete ile savaşmaya yardımcı olur, duygusal şantaja karşı direnç verir ve özellikle çocuklukta acı çektiğinde duygusal kötüye kullanımı iyileştirir. Ayrıca sevgiye ve ihtiyaca göre sağlıklı ilişkileri teşvik eder. [Eason, 283] Malakit, yüzleşme korkusu ya da görülme ya da fark edilme korkusunun üstesinden gelmeye yardımcı olur ve Evrendeki haklı yerlerini alması için içerideki gücü bulmasına yardımcı olur. [Ahsen, 248]

kristallerle çakra dengelemesiMalakit Çakra Şifa ve Dengeleme Enerjisi
Saf yeşil enerji ışınları ile Malakit Kalp Çakrasına adanmıştır . Göğüs kemiğinin merkezine yakın bir yerde bulunur, dış dünya ile etkileşimlerimizi düzenler ve neyi kucakladığımızı ve neye karşı koyduğumuzu kontrol eder. Bize çevre içinde kendimiz olmak için dengeleme yeteneği verir. Kalp çakrası dengesiz olduğunda, bir ilişkide kontrol veya kontrol hissedebilir ve başkalarının küçük fobleslerini eleştirebilirsiniz. Kendinizi günlük dış uyaranlara karşı aşırı güçlü duygusal tepkilere sahip bulabilirsin.

Malakit Azurit Özellikleri

Malakit Azurit Özellikleri

Yeşil kristal enerjisi, tıkanmaları gidermek ve kalp çakrasını yeniden dengelemek için kullanılır ve kendi ihtiyaçlarımızı ve duygularımızı net bir şekilde anlamamıza yardımcı olur. Duygusal ilişkilerin ebbs ve akışlarıyla başa çıkabilir, döngüsel doğalarını anlayabilir ve değişiklikleri kabul edebiliriz.

Malakit diğer çakraları temizlemek ve etkinleştirmek için yararlıdır. Üçüncü Göze yerleştirildiğinde görselleştirme ve psişik görüşü harekete geçirir. Solar pleksusa yerleştirilir, derin duygusal iyileşmeyi kolaylaştırır, olumsuz deneyimler ve eski travmalar bırakır. [Salon, 183]

bölen

manevi kristallerMalakit Manevi Enerji
Malakit, farklı insanlar için farklı amaçlara hizmet etme yeteneğine sahiptir. Oldukça evrimleşmiş ve insani amaçlara adanmış olanlar için, bu amaçlar için daha yüksek enerjilerin gezegene topraklanmasına yardımcı olur. Bir arıtma sürecinde olanlar için, Malakit, bilinçaltına temizlenmesi ve temizlenmesi gereken bilinçli zihne yansıtarak bir temizleyici ve ayna görevi görür.

Bu taş yoğun ve şeffaf değildir, yaymak yerine enerjiyi emer. Negatif enerjiyi çekmek ve nedenlerini ortaya çıkarmak için Malakit taşlarını hastalıklı veya ağrılı alanların üzerine yerleştirin. Emici özelliklerinden dolayı, bu tür bir kullanımdan sonra taşları temizlemek önemlidir. [Raphaell, 144]

Malakit, gerçekliklerinin değişmesini bekleyenler için güçlü bir müttefik olabilir. Buraya Evren ile birlikte yaratmaya geldiğimizi hatırlatır ve hayalleri, vizyonları ve istekleri fiziksel gerçekliğe getirmek için gerekli adımları belirlemeye yardımcı olur. [Ahsen, 248]

Malakit rüyaları harekete geçirir ve anıları canlı bir şekilde hayata geçirir. [Hall, 184] Aynı zamanda, yeniden doğuş süreci için mükemmel bir taştır ve karşıt karşılaşmaların kolayca bertaraf edilmesini sağlar. [Melodi, 395]

bölen

kristal renk gücüMalakit Renk Enerjisi
Malakit, saf Yeşil Etki Işını ile , bir “büyüme kristali” dir – dünyanın doğum, gelişme ve yaratımın Yaşam Gücünün ve doğanın sürekli yenilenme gücünün güçlü bir kanalı. Yeni başlayan aile ilişkileri ya da yeni bir iş girişimi gibi beslenmede güçlü bir yardımcıdır.

Malakit Azurit Faydaları

Malakit Azurit Faydaları

Yeşil tılsımlar yolda bir girişim, planlanmış bir proje ve yolda yaşam için mükemmeldir. Daha hafif Malakit kristalleri ruhsal büyümeyi ve daha yüksek bir amaca yönelik yenilenmiş bağlılığı teşvik eder. Daha koyu bir renk tonları, fiziksel büyüme ve güç ve seyahatte güvenlik tılsımlarıdır.

bölen

Meditasyon KristalleriMalakit ile Meditasyon
Malakit kendisiyle ilgili gerçeği ortaya koyar ve bilinçli zihne bilinmeyen veya görünmeyen yüzeye getirir. Kullanıldığında, giyildiğinde veya üzerinde meditasyon yapıldığında, ruhsal büyümeyi engelleyen her şeyi çizer ve yansıtır ve en iyi ortaya çıkan enkazın dengelenmesine ve serbest bırakılmasına yardımcı olmak için meditasyon ile birlikte kullanılır. [Raphaell, 145]

Olumsuz davranış kalıplarını kırmak için, kristali tutarken korkularınızı ve üzüntülerinizi her gün yüksek sesle konuşun, sonra korkuları taşımak için gece boyunca açık havada korunaklı bir yerde bırakın. [Eason, 283]

Bazı uygulayıcılar Malakit’i meditasyonlarda Dünya Ana ile temasa geçmek için kullandılar. Birini tutmak ve birkaç dakika yerde sessizce oturmak, birçok insanın tamamen bağımlı olduğumuz canlı bir organizma olarak dünyadan daha fazla haberdar olmasına yardımcı olur.

Malakit yaklaşık 1800 yılına kadar antik yeşil boya bir mineral pigment olarak kullanılmıştır [7] pigment çok duyarlı, orta ışığa olan asitler, değişen renklerde. Doğal formu diğer sentetik yeşillikleri arasında verditer, sentetik formu yerini ediliyordu. Aynı zamanda içinde Malakit odasında dekoratif amaçlar için kullanılan Hermitage büyük malakit vazo özellikleri, ve Malahit Odası Castillo de Chapultepec içinde Mexico City’de. “Tazza”, büyük bir malakit vazo, Kuzey Amerika’da malakit büyük parçaları ve bir hediye birini Çar Nicholas II, bir odanın ortasına odak noktası olarak duruyor Linda Hall Library.

Bulunduğu [değiştir]
Malahit sık sık hava kaynaklanan bakır cevherleri ve sık sık birlikte bulunan azurit (Cu 3 (CO 3) 2 (OH) 2), götit ve kalsit. Iki mineral sıklıkla meydana onun canlı yeşil rengi dışında malakit özellikleri azurit ve agregaların benzerdir. Malakit daha yaygındır azurit ve tipik etrafında bakır yataklarının ile ilişkili kireçtaşlarının, karbonat kaynağı.

Azurit Malakit Taşı

Azurit Malakit Taşı

Malakit Büyük miktarlarda mayınlı edilmiş Urallar, Rusya. Ural malachite şu anda mayınlı, varlık değildir [8] ancak GN Vertushkova Urallarda malakit yeni mevduat olası keşif raporları. [9] Bu dünya da dahil olmak üzere bulunmuş Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Gabon, Zambiya, Tsumeb, Namibya, Meksika, Hill, Yeni Güney Galler Broken, Lyon, Fransa, Timna Vadisi, İsrail; ve Güneybatı Amerika Birleşik Devletleri, en önemlisi de, Arizona. [10]

Malakit ünlü ve çok popüler yarı değerli taş. Bu, “ebegümeci” yeşil ot için Yunanca kelime olarak adlandırılır. Onun bantlı açık ve koyu yeşil tasarımlar one-of-a-tür, ve bunu başka bir taş olduğunu aksine eşsiz bir süs kalite verir. Açık ve koyu yeşil bantlar o kadar belirgin olduğu malachite genel kamuoyu tarafından en kolay tanınan minerallerden belki biridir. Bu bantlama taklit seramik bir popüler tasarım mineral malakit almıştır. Çevredeki gözenek sularının oksidasyon devletler ince değişikliklerden şeritlenmeyi oluşturur ancak kesin mekanizma hala anlaşılamamıştır.

Malakit Eskitme taşlar en popüler şimdiye taşları yuvarlandı ve dünyada litterally her kaya dükkanda satılan muhtemelen vardır. Oymalar ve Malakit figürinler neredeyse yaygındır. Yetenekli bir usta konsantrik malakit bantlar engebeli bir arazi üzerinde kontür gibi bir sanat eseri kıvrımlarını takip edin yapabilirsiniz. Malakit sanat gibi değerli olmasa da yeşim, o daha az güzel olduğunu iddia etmek zordur.

Malakit da popüler olan takı, Kızılderili Güneybatı takı, özellikle. Gümüş kakma taşlar, geleneksel güzel bir varyans yapmak turkuaz takı. Aynı ayarlarla birlikte yerleştirildiğinde yerine rekabet, iki yeşil taşlar birbirlerine iltifat eğilimindedir. Tipik el işi takı kullanılan bu tür mercan, anne-inci, azurit, jasper ve oniks gibi diğer taşlar da malakit yeşil renkleri iltifat.

Muazzam carvable formları iyi bilinmesine rağmen, onun kristal formları daha nadirdir ve sadece son zamanlarda ortalama mineral toplayıcıya yaygın olarak kullanılabilir hale. Onun daha fazla benzersiz alışkanlıkları biri de ince iğnemsi kabuklar ve tutamlar olduğunu. Bazen ince tüyleri mat olarak veya yeşil kadife bir halı gibi görünen. Başka bir alışılmadık alışkanlık yukarıda betimlenen gibi onun sarkıtlarla alışkanlıkları olduğunu.